At bruge plastpaller, træemballage og europaller ude i køkkenhaven lader til at være så fedt

Det har i lang tid været moderne at gøre brug af træemballage , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, , plastpaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, eller europaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til at bygge med. Og jeg funderer som flere andre, om jeg selv kan bygge køkkenbede eller måske noget at sidde på i villahaven af plastpaller, europaller eller træemballage. Jeg har for nyligt erhvervet mig et bålfad i fødselsdagsgave, og noget skal jeg og mine gæster jo sidde ved, når mine venner og mig griller skumfiduser & snobrød og varme os ved gløderne. Og så vurderer jeg, det må være tjekket og miljøvenligt at finde på et design og udføre det.

Er jer derude ikk enige med mig i, at et par taburetter og køkkenbede, som jeg selv har skabt fra bunden vil være rigtig flot? Efter lidt research vedr. urtebede i træemballage og europaller er min konklusion, at nogle eksperter anbefaler plastpaller fremfor europaller. Denne anbefaling Det er på foranledning af, at træemballage såsom europaller med mere ind imellem er behandlet med usunde stoffer, som i nærheden af køkkenhavens kartofler, rødbede og pluksalat. Men når man bruger plastpaller er der ikke nogen sundheds risiko.

Jeg er ikke helt så overbevist om det smarte i spiseborde i europaller eller anden træemballage. Til det vil man benytte plastpaller i stedet, så en mad med leverpostej. Til stole og den slags, som aldrig får kontakt med fødevarer kan jeg vidst sagtens bruge træemballage og europaller som materiale. Så vidt jeg har opfattet det kan man helt problemfrit lave stole og lignende til at sidde på ud af træemballage og europaller om det er behandlet med kemi eller ej.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.