Angående tidligere kontra moderne fraværsregistrering og timeregistrering

1 af de første og eneste gange undertegnede ever har været en snydepels, har været engang det gjalt fraværsregistrering da jeg spenderede min tid på uni. Der skete timeregistrering ved at sedler skulle videregives gennem undervisningsauditoriet, hvor man protokollerede ens navn/studienummer så eleverne ik ville få fraværsregistrering. Der har jeg et par gange sat kryds ved navne for de andre i gruppen, hvis de ikke var til en times undervisning.

I år har jeg job på en arbejdsplads, hvor timeregistrering og fraværsregistrering ligeledes er noget tjenstligt. Fraværsregistreringen er idag bedre og desuden digi-digi siden gymnasietiden og timeregistreringen er slet ik kompliceret og forstyrrer ikke arbejdsrutinerne. Tidsregistreringen sker uden fejl og jeg har ik selv oplevet, at lønsedlerne ikke har været korrekt. Så jeg har absolut et meget positivt indtryk af fraværsregistrering via sådan en ny tidsregistrering af idag..

Temmelig hurtigt bagefter gym arbejdede jeg et sted, hvor der også skulle noteres timeregistrering. Ik for fraværsregistrering men tanken var at registere vores tid på arbejdet ret nøje. Egentligt var det ganske anvendeligt, som at der gav os en nøjagtig løn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.