Anbefalinger om skyggesider ved at benytte europaller og pallerammer i træ og alternativt vælge plastpaller

Er you guys ligesom jeg startet på at improvisere med pallerammer og europaller til at frembringe et højbed, en seng eller en sofa? Sådan nogle pallerammer og europaller er smarte til at udrette sofaer, småborde, dvd og tv-møbel.

Jeg vil bestemt foreslå dig at benytte højbede. Det er ikke altid til at vide, hvilke stoffer træet til europaller og pallerammer blev imprægneret med, og som følge af det er dine hjemmedyrkede økologiske krydderurter, jordbær og grøntsager sgu ikk særligt lækre og øko mere. Øv øv.

Pallerammer og europaller udført i træ er virkelig mest autentiske i udtrykket. Men det er en god ide at være agtsom over, at de oprindelige europaller kan være imprægnerede med kemi. Med plastpaller slipper du for, at de europaller og pallerammer afdamper giftige kemikalier i dit hjem.

Prøv gladeligt kræfter med at kreere noget ud af europaller, pallerammer og plastpaller. Men hav i tankerne at vælge plastpaller som alternativ til de behandlede typer, især hvis benytte pallerne som opbevaring af noget spiselige eller benytte møblerne inde i huset. Derved er plastpaller sundere til dette. Pallerammer og europaller kaldet EUR er ikk behandlede, så køb dem, hvis du går efter træ i stedet for plastpaller. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.